Belung Magazine
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met dergelijk gebruik van cookies. OK, ik snap het Meer informatie
Did you know?
Uw online bron voor nieuws en informatie over interstitiële longziekten (ILD)
Over deze editie

Over deze editie

Did you know?

BELUNG:
een gloednieuw tijdschrift op het gebied van interstitiële longaandoeningen

Staat u er wel eens bij stil hoe bijzonder onze ademhaling eigenlijk is? Dat wonderbaarlijke mechanisme waarmee elke minuut liters lucht worden ingeademd? Hoewel onze ademhaling ons in staat stelt om te lopen, te werken, te vrijen en voor onze kinderen te zorgen, staan we er niet altijd bij stil hoe afhankelijk we ervan zijn. Helaas is ademhalen niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Er zijn namelijk mensen voor wie het een dagelijks terugkerend gevecht is om genoeg zuurstof binnen te krijgen. Dit is bijvoorbeeld het geval voor mensen met interstitiële longaandoeningen. Met BELUNG willen we deze mensen een hart onder de riem steken. Via dit tijdschrift willen we mensen die in hun werk of privéleven met interstitiële longaandoeningen te maken hebben, informeren, inspireren en bijeenbrengen. 

Vol trots presenteren we ons nieuwe tijdschrift: BELUNG. Of u nu patiënt, familielid van een patiënt, zorgverlener of onderzoeker bent, het online tijdschrift BELUNG is er voor u! U vindt hierin de laatste nieuwtjes en achtergronden op het gebied van interstitiële longaandoeningen. Maar u hoeft ons natuurlijk niet simpelweg op ons woord te geloven. Lees het magazine en ervaar zelf wat BELUNG voor u kan betekenen!

disclaimer
BE/OFE-171214a 09/2017